Τηλέφωνο 2310 222 303

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

swetrΓεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται. Έκανε σπουδές ζωγραφικής στο ελληνικό κολλέγιο και αργότερα εκπαιδεύτηκε σε εργαστήρια ζωγραφικής και γλυπτικής. Πραγματοποίησε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις του ελλαδικού χώρου. Συμμετέχει επίσης σε διεθνείς εκθέσεις. Έργα της υπάρχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές, και έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά και εφημερίδες. Εικονογραφεί βιβλία και εξώφυλλα ποιητικών συλλογών.

Είναι ιδρυτικό μέλος του σώματος εθελοντών Δήμου Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδος. Παραδίδει εθελοντικά μαθήματα ζωγραφικής στο ειδικό ψυχαγωγικό κέντρο ατόμων με ειδικές ανάγκες , του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ποιήματά της υπάρχουν στην εγκυκλοπαίδεια Βορειοελλαδιτών Λογοτεχνών, στον Πνευματικό Μάιο (Γ’ τόμος 2005), στην ανθολογία βραβευμένων ποιητών της ενώσεως συγγραφέων – λογοτεχνών Ευρώπης, στον 2ο «Ποιητικό Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης» και στο 4ο «Φεστιβάλ Ποίησης Θεσσαλονίκης».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο : 2310-320511
Διεύθυνση : Γρηγορίου Ε' 11
Τ.Κ : 54248

 ΠΙΝΑΚΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ