Τηλέφωνο 2310 222 303

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

 1Η Κοτσάνη Φανή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. Από τα πρώτα χρόνια της ζωής της αντιλήφθηκε πως όλη η οικογένεια της έχει κλίση στη ζωγραφική και το σχέδιο. Το 2000 όντας φοιτήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στη Θεολογική σχολή καταλαβαίνει αμέσως πως η μεγάλη της αγάπη δεν είναι η ζωγραφική αλλά η Βυζαντινή Αγιογραφία.

Έχοντας αποκτήσει αρκετές ακαδημαϊκές γνώσεις για το αντικείμενο, αποφασίζει το 2003 να παρακολουθήσει μαθήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας στο εργαστήριο του Ε΄Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μαθήτευσε κοντά σε κορυφαίες δασκάλες όπως η κα Βασιλική Κοντού και η κα Χρυσάνθη Βλαχάκη. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα καθώς και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Είναι ενεργό μέλος του συλλόγου ζωγράφων Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος από το 2007. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες εκθέσεις Βυζαντινής αγιογραφίας από το 2005 έως σήμερα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητό : 6946631115

Διεύθυνση : Σωτηριάδη 1

Τ.Κ : 54248

Mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΙΝΑΚΕΣ

 

 

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ